Brug en fragtmand der allerede har en tur fra Ølsted

Planlægger du at handle en ting i Ølsted, f.eks. fra et auktionshus, men skal undersøge om købet kan svare sig på grund af transportprisen, kan du enkelt og helt gratis få fire stærke priser på fragt fra Ølsted lige her. Ved at bruge en vognmand der i forvejen er ude at køre, kan han tilbyde en skarp pris på opgaven fordi han undgår at køre ekstra kilometer for at udføre transporten.

  • Udfyld vores enkle formular her
  • Forskellige vognmænd og transportvirksomheder ser opgaven
  • Du modtager fire tilbud i din e-mail indenfor kort tid
  • Ønsker du at arbejde videre med et tilbud, får du kontaktinfo på transportøren kvit og frit.
Fragt fra Ølsted

Spar mange penge når du benytter fragtfirmaets ledige plads

Tryg og prisvenlig fragt fra Ølsted

Du får kun priser fra professionelle fragtfirmaer der dagligt tjener deres penge på at drive vognmandforretning med god erfaring. Så selvom du sparer op til 75% på opgaven, får du fortsat samme høje service som hvis du betalte fuld pris. Det er nemt og lynhurtigt at oprette opgaven. De tilbud du får er ikke bindende vi giver dig bare kontaktinformationerne på vognmanden og derefter indgår I evt. selve aftalen sammen til sidst.

Forsikret vognmand

For at kunne byde på fragt fra Ølsted, via portalen Fragtopgaver.dk, skal vognmanden være godkendt af Cargomatch ApS. For at blive tilkoblet skal transportøren dokumentere en godsforsikring som en del af processen. Dog bør du altid dobbelttjekke at din godstype er dækket ind da der kan være nogle regler for bl.a. emballage mm. Hvis du har lyst til at læse mere om godsportalen Cargomatch kan du se mere lige her.