Kom i kontakt med en transportør der allerede har en rute fra Otterup

Påtænker du at købe en ting i Otterup, f.eks. fra Gul&gratis, men ikke ved om handlen kan betale sig på grund af transportprisen, kan du enkelt og gratis bede om fire stærke tilbud på fragt fra Otterup her. Ved at benytte en transportør der i forvejen er på samme ture, kan han tilbyde en skarp pris på fragten da han undgår at køre ekstra km for at udføre transporten.

  • Udfyld vores enkle formular lige her
  • Danske vognmænd og transportvirksomheder ser opgaven
  • Du får fire tilbud i din e-mail indenfor kort tid
  • Hvis du ønsker at arbejde videre med et af de fremsendte tilbud, får du kontaktinfo på fragtmanden kvit og frit.
Fragt fra Otterup

Spar mange penge ved at benytte fragtfirmaets ekstra plads

Få fire skarpe tilbud

Professionel og prisvenlig fragt fra Otterup

Du modtager kun tilbud fra professionelle vognmænd der til hverdag tjener deres penge på at drive vognmandforretning med god erfaring. Så selvom du får en lav pris på fragten, får du stadigvæk samme høje service som når du betaler fuld pris. Det er nemt og hurtigt at oprette turen. De priser du får er ikke bindende vi giver dig blot kontaktoplysningerne på transportøren og dernæst laver I evt. selve aftalen i fælleskab efterfølgende.

Forsikret fragtmand

For at kunne byde på fragt fra Otterup, via fragtbørsen Fragtopgaver.dk, skal vognmanden være godkendt af Cargomatch ApS. For at blive tilmeldt skal vognmanden dokumentere en fragtforsikring som et led af processen. Dog skal du altid sikre at dit gods er dækket ind da der kan være nogle krav for f.eks. emballering mm. Hvis du har lyst til at vide mere om godsportalen Cargomatch kan du besøge sitet her.