Kom i kontakt med en fragtmand der allerede har en opgave fra Outrup

Overvejer du at købe en brugt ting i Outrup, f.eks. fra Gul&gratis, men tvivler på om handlen kan betale sig grundet fragtprisen, så kan du hurtigt og gratis bede om 4 stærke tilbud på fragt fra Outrup her. Ved at bruge en transportør der i forvejen er på samme ture, kan han tilbyde en billig pris på fragten fordi han ikke behøver at køre ekstra kilometer for at udføre transporten.

  • Udfyld vores simple formular her
  • Danske vognmænd og transportvirksomheder ser turen
  • Du modtager 4 tilbud i din e-mail i løbet af kort tid
  • Ønsker du at gå videre med et tilbud, rekvirer du kontaktinfo på fragtmanden kvit og frit.
Fragt fra Outrup

Spar mange penge ved at benytte vognmandens ekstra plads

Professionel og billig fragt fra Outrup

Du modtager altid tilbud fra professionelle fragtfirmaer der normalt tjener deres penge på at drive vognmandforretning med god erfaring. Selvom du sparer op til 75% på fragten, får du fortsat samme høje service som når du betaler fuld pris. Det er nemt og hurtigt at udbyde fragten. De priser du modtager er ikke forpligtende vi giver dig bare kontaktinformationerne på fragtmanden og derefter indgår I evt. den endelige aftale sammen til sidst.

Forsikret transportør

For at kunne give tilbud på fragt fra Outrup, via fragtbørsen Fragtopgaver.dk, skal fragtmanden være tilmeldt Cargomatch ApS. For at blive tilkoblet skal fragtmanden indsende en fragtforsikring som et led af processen. Dog skal du altid dobbelttjekke at dit gods er dækket ind da der kan være nogle krav for bl.a. emballage mm. Hvis du ønsker at læse mere om fragtbørsen Cargomatch kan du se mere her.