Kom i kontakt med en vognmand der allerede har en rute i Saltum

Overvejer du at handle en ting i Saltum, f.eks. fra Den Blå Avis, men ikke ved om købet kan svare sig på grund af transportprisen, så kan du nemt og helt gratis få fire gode priser af fragt fra Saltum lige her. Når du bruger en transportør der i forvejen er på samme ture, kan han tilbyde en billig pris på fragten da han undgår at køre ekstra kilometer for at udføre transporten.

  • Udfyld vores lette formular her
  • Forskellige fragtfirmaer og transportører ser opgaven
  • Du får 4 tilbud pr. email indenfor kort tid
  • Ønsker du at arbejde videre med et af de fremsendte tilbud, rekvirer du kontaktoplysningerne på vognmanden kvit og frit.
Fragt fra Saltum

Spar mange penge når du benytter fragtfirmaets ekstra plads

Tryg og prisvenlig fragt fra Saltum

Du får altid priser fra professionelle fragtfirmaer der til hverdag tjener deres penge på at drive vognmandforretning med god erfaring. Selvom du sparer op til 75% på fragten, får du fortsat samme høje serviceniveau som hvis du betalte fuld pris. Og det er nemt og lynhurtigt at udbyde opgaven. De tilbud du modtager er helt uforpligtende vi sender dig blot kontaktinformationerne på fragtmanden og dernæst indgår I evt. den endelige aftale sammen til sidst.

Forsikret vognmand

For at få adgang til at byde på fragt fra Saltum, via portalen Fragtopgaver.dk, skal transportøren være tilmeldt Cargomatch ApS. For at blive tilkoblet skal transportøren indsende en godsforsikring som et led af processen. Dog skal du altid sikre at dit gods er forsikret da der kan være nogle krav for f.eks. emballering mm. Hvis du ønsker at læse mere om fragtbørsen Cargomatch kan du besøge sitet lige her.