Kom i kontakt med en transportør der allerede har en rute fra Sønderborg

Overvejer du at købe en ting i Sønderborg, f.eks. fra Den Blå Avis, men ikke ved om handlen kan betale sig på grund af fragtprisen, kan du enkelt og helt gratis hente fire stærke priser af fragt fra Sønderborg her. Når du bruger en vognmand der allerede er på vejen, kan han give en skarp pris på transporten fordi han ikke behøver at køre ekstra km for at udføre fragten.

  • Udfyld vores enkle formular her
  • Forskellige fragtfirmaer og transportvirksomheder ser turen
  • Du får fire tilbud i din e-mail i løbet af kort tid
  • Ønsker du at gå videre med et af de fremsendte tilbud, modtager du kontaktoplysningerne på fragtmanden nemt og gratis.
Fragt fra Sønderborg

Spar mange penge når du benytter fragtfirmaets ekstra plads

Professionel og prisvenlig fragt fra Sønderborg

Du får altid priser fra professionelle vognmænd der normalt tjener deres penge på at drive transportvirksomhed med god erfaring. Selvom du sparer op til 75% på fragten, får du stadigvæk samme høje service som hvis du betalte fuld pris. Det er enkelt og lynhurtigt at udbyde turen. De priser du får er ikke bindende vi sender dig bare kontaktoplysningerne på fragtmanden og derefter laver I evt. aftalen i fælleskab efterfølgende.

Forsikret transportør

For at kunne byde på fragt fra Sønderborg, via fragtbørsen Fragtopgaver.dk, skal vognmanden være godkendt af Cargomatch ApS. For at blive tilkoblet skal vognmanden indsende en godsforsikring som en del af processen. Dog skal du altid sikre at dit gods er forsikret da der kan være nogle regler til bl.a. emballage mm. Hvis du ønsker at vide mere om godsportalen Cargomatch kan du se mere her.