Brug en fragtmand der i forvejen har en rute fra Svendborg

Planlægger du at købe en brugt ting i Svendborg, f.eks. fra Gul&gratis, men skal undersøge om købet kan svare sig grundet fragtprisen, så kan du nemt og helt gratis få 4 skarpe priser på fragt fra Svendborg her. Når du benytter en fragtmand der i forvejen er på vejen, kan han tilbyde en skarp pris på leveringen da han ikke behøver at køre ekstra kilometer for at udføre fragten.

  • Udfyld vores simple formular her
  • Danske fragtfirmaer og transportører ser turen
  • Du får 4 tilbud pr. email i løbet af kort tid
  • Ønsker du at arbejde videre med et af de fremsendte tilbud, rekvirer du kontaktinfo på fragtmanden nemt og gratis.
Fragt fra Svendborg

Spar op til 75% ved at benytte vognmandens ekstra plads

Tryg og billig fragt fra Svendborg

Du får kun priser fra professionelle fragtfirmaer der normalt tjener deres penge på at drive vognmandforretning med god erfaring. Selvom du får en lav pris på opgaven, får du stadigvæk samme høje service som når du betaler fuld pris. Det er enkelt og lynhurtigt at udbyde opgaven. De priser du får er helt uforpligtende vi sender dig bare kontaktoplysningerne på transportøren og derefter laver I evt. den endelige aftale sammen efterfølgende.

Forsikret fragtmand

For at kunne give tilbud på fragt fra Svendborg, via portalen Fragtopgaver.dk, skal transportøren være tilmeldt Cargomatch ApS. For at blive tilmeldt skal transportøren dokumentere en fragtforsikring som et led af processen. Dog skal du altid sikre at din godstype er forsikret da der kan være nogle krav til bl.a. emballage mm. Hvis du ønsker at læse mere om fragtbørsen Cargomatch kan du besøge sitet lige her.