Brug en vognmand der allerede har en tur fra Svinninge

Påtænker du at handle en ting i Svinninge, f.eks. fra Den Blå Avis, men ikke ved om handlen kan svare sig på grund af transportprisen, så kan du enkelt og helt gratis få fire skarpe tilbud af fragt fra Svinninge lige her. Når du bruger en transportør der i forvejen er ude at køre, kan han tilbyde en god pris på fragten da han ikke behøver at køre ekstra kilometer for at udføre transporten.

  • Udfyld vores lette formular lige her
  • Mange vognmænd og transportvirksomheder ser turen
  • Du modtager fire tilbud pr. email i løbet af kort tid
  • Hvis du ønsker at arbejde videre med et af de fremsendte tilbud, rekvirer du kontaktoplysningerne på fragtmanden kvit og frit.
Fragt fra Svinninge

Spar mange penge ved at benytte vognmandens ledige plads

Professionel og billig fragt fra Svinninge

Du modtager altid priser fra professionelle vognmænd der normalt tjener deres penge på at drive transportvirksomhed med god erfaring. Så selvom du får en lav pris på fragten, får du fortsat samme høje serviceniveau som når du betaler fuld pris. Og det er enkelt og lynhurtigt at oprette turen. De tilbud du modtager er ikke bindende vi sender dig blot kontaktoplysningerne på vognmanden og derefter laver I evt. den endelige aftale i fælleskab til sidst.

Forsikret transportør

For at få lov til at byde på fragt fra Svinninge, via fragtbørsen Fragtopgaver.dk, skal transportøren være godkendt af Cargomatch ApS. For at blive tilkoblet skal vognmanden dokumentere en fragtforsikring som et led af processen. Dog skal du altid dobbelttjekke at din godstype er dækket ind da der kan være nogle krav til f.eks. emballage mm. Hvis du ønsker at vide mere om godsportalen Cargomatch kan du se mere her.