Brug en transportør der i forvejen har en tur fra Torrig

Påtænker du at købe en brugt ting i Torrig, f.eks. fra Den Blå Avis, men skal undersøge om købet kan betale sig på grund af transportprisen, så kan du nemt og gratis få fire stærke priser af fragt fra Torrig her. Når du benytter en vognmand der allerede er på samme ture, kan han tilbyde en skarp pris på transporten fordi han undgår at køre ekstra kilometer for at udføre transporten.

  • Udfyld vores enkle formular lige her
  • Forskellige vognmænd og transportører ser turen
  • Du modtager 4 tilbud pr. email i løbet af kort tid
  • Hvis du ønsker at gå videre med et tilbud, modtager du kontaktoplysningerne på fragtmanden kvit og frit.
Fragt fra Torrig

Spar mange penge ved at benytte fragtfirmaets ledige plads

Professionel og billig fragt fra Torrig

Du får altid priser fra professionelle flyttefirmaer der dagligt tjener deres penge på at drive transportvirksomhed med god erfaring. Så selvom du sparer op til 75% på opgaven, får du fortsat samme gode kvalitet som hvis du betalte fuld pris. Det er enkelt og lynhurtigt at udbyde turen. De tilbud du modtager er helt uforpligtende vi giver dig bare kontaktinformationerne på vognmanden og derefter laver I evt. aftalen sammen til sidst.

Forsikret vognmand

For at få adgang til at byde på fragt fra Torrig, via portalen Fragtopgaver.dk, skal vognmanden være godkendt af Cargomatch ApS. For at blive tilmeldt skal vognmanden indsende en fragtforsikring som en del af processen. Dog bør du altid dobbelttjekke at din godstype er dækket ind da der kan være nogle regler til bl.a. emballage mm. Hvis du ønsker at læse mere om fragtbørsen Cargomatch kan du se mere her.