Kom i kontakt med en vognmand der i forvejen har en opgave fra Tureby

Planlægger du at handle en ting i Tureby, f.eks. fra Den Blå Avis, men tvivler på om købet kan svare sig grundet transportprisen, så kan du hurtigt og gratis bede om fire stærke priser af fragt fra Tureby her. Ved at bruge en vognmand der i forvejen er ude at køre, kan han tilbyde en god pris på leveringen da han undgår at køre ekstra km for at udføre fragten.

  • Udfyld vores enkle formular lige her
  • Forskellige flyttefirmaer og transportører ser turen
  • Du får 4 tilbud i din e-mail i løbet af kort tid
  • Ønsker du at arbejde videre med et af de fremsendte tilbud, får du kontaktoplysningerne på fragtmanden nemt og gratis.
Fragt fra Tureby

Spar mange penge ved at benytte vognmandens ekstra plads

Professionel og billig fragt fra Tureby

Du modtager altid tilbud fra professionelle vognmænd der dagligt tjener deres penge på at drive transportvirksomhed med god erfaring. Så selvom du sparer op til 75% på fragten, får du stadigvæk samme gode service som når du betaler fuld pris. Og det er nemt og lynhurtigt at udbyde opgaven. De tilbud du modtager er ikke forpligtende vi sender dig bare kontaktoplysningerne på fragtmanden og dernæst indgår I evt. aftalen i fælleskab efterfølgende.

Forsikret transportør

For at få lov til at give tilbud på fragt fra Tureby, via portalen Fragtopgaver.dk, skal fragtmanden være godkendt af Cargomatch ApS. For at blive tilmeldt skal transportøren dokumentere en godsforsikring som en del af processen. Dog bør du altid dobbelttjekke at dit gods er forsikret da der kan være nogle krav for bl.a. emballering mm. Hvis du har lyst til at vide mere om fragtbørsen Cargomatch kan du se mere her.