Få tilbud fra en fragtmand der i forvejen har en rute fra Vejers Strand

Planlægger du at byde på en brugt ting i Vejers Strand, f.eks. fra Gul&gratis, men tvivler på om købet kan svare sig på grund af fragtprisen, kan du enkelt og gratis få fire gode tilbud på fragt fra Vejers Strand her. Ved at bruge en vognmand der i forvejen er på samme ture, kan han tilbyde en god pris på leveringen fordi han ikke behøver at køre ekstra km for at udføre transporten.

  • Udfyld vores lette formular her
  • Mange fragtfirmaer og transportører ser opgaven
  • Du får fire tilbud pr. email indenfor kort tid
  • Ønsker du at gå videre med et tilbud, rekvirer du kontaktoplysningerne på vognmanden nemt og gratis.
Fragt fra Vejers Strand

Spar op til 75% ved at benytte fragtfirmaets ledige plads

Sikker og prisvenlig fragt fra Vejers Strand

Du modtager kun tilbud fra professionelle vognmænd der til hverdag tjener deres penge på at drive transportvirksomhed med god erfaring. Så selvom du får en lav pris på fragten, får du fortsat samme gode service som når du betaler fuld pris. Det er nemt og lynhurtigt at oprette turen. De priser du modtager er ikke forpligtende vi sender dig blot kontaktinformationerne på fragtmanden og derefter indgår I evt. selve aftalen sammen efterfølgende.

Forsikret transportør

For at kunne byde på fragt fra Vejers Strand, via fragtbørsen Fragtopgaver.dk, skal transportøren være tilmeldt Cargomatch ApS. For at blive tilkoblet skal transportøren dokumentere en godsforsikring som en del af processen. Dog bør du altid dobbelttjekke at dit gods er dækket ind da der kan være nogle krav til f.eks. emballering mm. Hvis du ønsker at læse mere om fragtbørsen Cargomatch kan du se mere her.