Brug en vognmand der i forvejen har en tur fra Veksø Sjælland

Overvejer du at handle en brugt ting i Veksø Sjælland, f.eks. fra Den Blå Avis, men ikke ved om købet kan svare sig grundet fragtprisen, kan du nemt og helt gratis få fire stærke priser af fragt fra Veksø Sjælland her. Ved at bruge en transportør der i forvejen er ude at køre, kan han tilbyde en skarp pris på opgaven da han ikke behøver at køre ekstra kilometer for at udføre fragten.

  • Udfyld vores lette formular her
  • Mange flyttefirmaer og transportvirksomheder ser turen
  • Du får fire tilbud pr. email i løbet af kort tid
  • Hvis du ønsker at gå videre med et tilbud, modtager du kontaktinfo på transportøren nemt og gratis.
Fragt fra Veksø Sjælland

Spar mange penge når du benytter fragtfirmaets ekstra plads

Professionel og billig fragt fra Veksø Sjælland

Du får kun tilbud fra professionelle flyttefirmaer der dagligt lever af at drive transportvirksomhed med god erfaring. Så selvom du får en lav pris på fragten, får du fortsat samme høje kvalitet som hvis du betalte fuld pris. Det er nemt og hurtigt at udbyde fragten. De tilbud du får er ikke forpligtende vi sender dig bare kontaktinformationerne på transportøren og derefter indgår I evt. selve aftalen sammen efterfølgende.

Forsikret transportør

For at kunne give tilbud på fragt fra Veksø Sjælland, via portalen Fragtopgaver.dk, skal fragtmanden være tilmeldt Cargomatch ApS. For at blive tilmeldt skal transportøren dokumentere en godsforsikring som en del af processen. Dog skal du altid dobbelttjekke at dit gods er forsikret da der kan være nogle krav til bl.a. emballage mm. Hvis du har lyst til at vide mere om godsportalen Cargomatch kan du besøge sitet her.