Brug en vognmand der allerede har en opgave fra Videbæk

Overvejer du at handle en ting i Videbæk, f.eks. fra Den Blå Avis, men ikke ved om handlen kan betale sig på grund af transportprisen, så kan du enkelt og gratis bede om 4 stærke tilbud på fragt fra Videbæk her. Når du benytter en vognmand der allerede er på samme ture, kan han tilbyde en skarp pris på fragten da han ikke behøver at køre ekstra km for at udføre transporten.

  • Udfyld vores lette formular her
  • Mange vognmænd og transportører ser turen
  • Du modtager 4 tilbud i din e-mail indenfor kort tid
  • Hvis du ønsker at gå videre med et tilbud, rekvirer du kontaktoplysningerne på fragtmanden nemt og gratis.
Fragt fra Videbæk

Spar mange penge ved at benytte vognmandens ledige plads

Sikker og billig fragt fra Videbæk

Du får altid priser fra professionelle vognmænd der dagligt lever af at drive vognmandforretning med god erfaring. Så selvom du får en lav pris på fragten, får du stadigvæk samme høje service som hvis du betalte fuld pris. Og det er nemt og lynhurtigt at udbyde opgaven. De tilbud du får er helt uforpligtende vi giver dig blot kontaktinformationerne på vognmanden og dernæst laver I evt. aftalen sammen til sidst.

Forsikret vognmand

For at få lov til at give tilbud på fragt fra Videbæk, via portalen Fragtopgaver.dk, skal fragtmanden være tilmeldt Cargomatch ApS. For at blive tilkoblet skal vognmanden fremvise en fragtforsikring som et led af processen. Dog skal du altid dobbelttjekke at dit gods er dækket ind da der kan være nogle regler til bl.a. emballage mm. Hvis du har lyst til at vide mere om fragtbørsen Cargomatch kan du besøge sitet her.