Brug en transportør der i forvejen har en rute fra Vig

Planlægger du at byde på en ting i Vig, f.eks. fra et auktionshus, men ikke ved om købet kan svare sig grundet fragtprisen, kan du hurtigt og gratis bede om fire skarpe tilbud på fragt fra Vig her. Ved at bruge en fragtmand der allerede er ude at køre, kan han tilbyde en god pris på fragten fordi han undgår at køre ekstra kilometer for at udføre transporten.

  • Udfyld vores enkle formular her
  • Forskellige fragtfirmaer og transportvirksomheder ser opgaven
  • Du får 4 tilbud i din e-mail indenfor kort tid
  • Hvis du ønsker at arbejde videre med et af de fremsendte tilbud, modtager du kontaktinfo på fragtmanden nemt og gratis.
Fragt fra Vig

Spar op til 75% ved at benytte fragtfirmaets ledige plads

Professionel og prisvenlig fragt fra Vig

Du får kun tilbud fra professionelle flyttefirmaer der til hverdag lever af at drive transportvirksomhed med god erfaring. Så selvom du får en lav pris på opgaven, får du fortsat samme gode kvalitet som når du betaler fuld pris. Det er nemt og lynhurtigt at oprette opgaven. De tilbud du modtager er ikke bindende vi sender dig bare kontaktoplysningerne på vognmanden og dernæst laver I evt. den endelige aftale sammen efterfølgende.

Forsikret transportør

For at kunne give tilbud på fragt fra Vig, via fragtbørsen Fragtopgaver.dk, skal fragtmanden være godkendt af Cargomatch ApS. For at blive tilkoblet skal vognmanden fremvise en godsforsikring som en del af processen. Dog bør du altid dobbelttjekke at dit gods er forsikret da der kan være nogle regler til f.eks. emballering mm. Hvis du har lyst til at vide mere om godsportalen Cargomatch kan du besøge sitet lige her.