Brug en vognmand der i forvejen har en tur fra Ejby

Påtænker du at handle en ting i Ejby, f.eks. fra Gul&gratis, men skal undersøge om handlen kan betale sig på grund af fragtprisen, så kan du hurtigt og gratis bede om 4 skarpe priser på fragt fra Ejby lige her. Ved at bruge en vognmand der allerede er på samme ture, kan han tilbyde en skarp pris på fragten fordi han undgår at køre ekstra kilometer for at udføre transporten.

  • Udfyld vores lette formular her
  • Mange vognmænd og transportvirksomheder ser turen
  • Du modtager 4 tilbud pr. email i løbet af kort tid
  • Hvis du ønsker at gå videre med et tilbud, modtager du kontaktinfo på transportøren nemt og gratis.
Fragt fra Ejby

Spar op til 75% ved at benytte fragtfirmaets ekstra plads

Sikker og prisvenlig fragt fra Ejby

Du får altid priser fra professionelle flyttefirmaer der dagligt tjener deres penge på at drive vognmandforretning med god erfaring. Selvom du får en lav pris på opgaven, får du stadigvæk samme gode kvalitet som hvis du betalte fuld pris. Det er nemt og hurtigt at udbyde turen. De priser du modtager er helt uforpligtende vi sender dig bare kontaktoplysningerne på vognmanden og dernæst laver I evt. aftalen i fælleskab til sidst.

Forsikret transportør

For at få adgang til at give tilbud på fragt fra Ejby, via portalen Fragtopgaver.dk, skal fragtmanden være godkendt af Cargomatch ApS. For at blive tilmeldt skal transportøren indsende en godsforsikring som et led af processen. Dog skal du altid sikre at din godstype er forsikret da der kan være nogle krav for bl.a. emballering mm. Hvis du har lyst til at vide mere om godsportalen Cargomatch kan du se mere lige her.