Kom i kontakt med en transportør der allerede har en tur fra Erslev

Planlægger du at handle en ting i Erslev, f.eks. fra Den Blå Avis, men ikke ved om handlen kan betale sig grundet fragtprisen, kan du hurtigt og helt gratis bede om fire stærke priser på fragt fra Erslev her. Når du bruger en transportør der allerede er ude at køre, kan han give en skarp pris på opgaven fordi han ikke behøver at køre ekstra km for at udføre transporten.

  • Udfyld vores simple formular lige her
  • Forskellige vognmænd og transportører ser turen
  • Du modtager 4 tilbud pr. email indenfor kort tid
  • Ønsker du at arbejde videre med et tilbud, får du kontaktinfo på transportøren kvit og frit.
Fragt fra Erslev

Spar op til 75% når du benytter vognmandens ledige plads

Sikker og billig fragt fra Erslev

Du modtager altid priser fra professionelle fragtfirmaer der til hverdag tjener deres penge på at drive transportvirksomhed med god erfaring. Selvom du får en lav pris på fragten, får du stadigvæk samme gode kvalitet som når du betaler fuld pris. Det er nemt og lynhurtigt at udbyde opgaven. De tilbud du modtager er helt uforpligtende vi sender dig blot kontaktinformationerne på fragtmanden og derefter laver I evt. aftalen sammen til sidst.

Forsikret vognmand

For at kunne byde på fragt fra Erslev, via fragtbørsen Fragtopgaver.dk, skal vognmanden være godkendt af Cargomatch ApS. For at blive tilmeldt skal vognmanden indsende en fragtforsikring som et led af processen. Dog skal du altid dobbelttjekke at din godstype er forsikret da der kan være nogle krav til f.eks. emballage mm. Hvis du ønsker at vide mere om godsportalen Cargomatch kan du se mere lige her.