Brug en vognmand der allerede har en opgave fra Faaborg

Påtænker du at handle en brugt ting i Faaborg, f.eks. fra Gul&gratis, men ikke ved om handlen kan svare sig på grund af fragtprisen, så kan du enkelt og gratis hente fire stærke priser af fragt fra Faaborg her. Ved at benytte en transportør der allerede er ude at køre, kan han give en god pris på transporten da han ikke behøver at køre ekstra km for at udføre fragten.

  • Udfyld vores enkle formular lige her
  • Danske flyttefirmaer og transportører ser turen
  • Du modtager fire tilbud i din e-mail indenfor kort tid
  • Ønsker du at arbejde videre med et af de fremsendte tilbud, rekvirer du kontaktoplysningerne på transportøren nemt og gratis.
Fragt fra Faaborg

Spar mange penge når du benytter fragtfirmaets ledige plads

Sikker og billig fragt fra Faaborg

Du modtager altid tilbud fra professionelle vognmænd der til hverdag lever af at drive vognmandforretning med god erfaring. Selvom du sparer op til 75% på fragten, får du fortsat samme høje serviceniveau som når du betaler fuld pris. Og det er enkelt og hurtigt at udbyde fragten. De priser du modtager er helt uforpligtende vi sender dig bare kontaktoplysningerne på vognmanden og dernæst laver I evt. den endelige aftale i fælleskab til sidst.

Forsikret fragtmand

For at få adgang til at byde på fragt fra Faaborg, via fragtbørsen Fragtopgaver.dk, skal transportøren være tilmeldt Cargomatch ApS. For at blive tilmeldt skal vognmanden fremvise en fragtforsikring som en del af processen. Dog bør du altid sikre at dit gods er forsikret da der kan være nogle regler til bl.a. emballage mm. Hvis du ønsker at vide mere om fragtbørsen Cargomatch kan du besøge sitet lige her.