Kom i kontakt med en transportør der allerede har en rute fra Fanø

Påtænker du at byde på en ting i Fanø, f.eks. fra Den Blå Avis, men ikke ved om købet kan svare sig på grund af fragtprisen, kan du enkelt og gratis bede om fire skarpe tilbud af fragt fra Fanø her. Når du bruger en transportør der allerede er ude at køre, kan han tilbyde en god pris på opgaven da han ikke behøver at køre ekstra kilometer for at udføre transporten.

  • Udfyld vores simple formular her
  • Danske fragtfirmaer og transportører ser opgaven
  • Du får 4 tilbud i din e-mail indenfor kort tid
  • Ønsker du at arbejde videre med et af de fremsendte tilbud, modtager du kontaktinfo på transportøren nemt og gratis.
Fragt fra Fanø

Spar op til 75% når du benytter vognmandens ekstra plads

Professionel og billig fragt fra Fanø

Du modtager altid priser fra professionelle fragtfirmaer der til hverdag lever af at drive transportvirksomhed med god erfaring. Selvom du får en lav pris på opgaven, får du fortsat samme høje serviceniveau som hvis du betalte fuld pris. Og det er nemt og lynhurtigt at oprette fragten. De tilbud du modtager er helt uforpligtende vi giver dig blot kontaktoplysningerne på transportøren og derefter indgår I evt. aftalen sammen til sidst.

Forsikret transportør

For at få lov til at give tilbud på fragt fra Fanø, via portalen Fragtopgaver.dk, skal fragtmanden være tilmeldt Cargomatch ApS. For at blive tilmeldt skal vognmanden indsende en godsforsikring som et led af processen. Dog skal du altid dobbelttjekke at dit gods er forsikret da der kan være nogle regler for bl.a. emballage mm. Hvis du har lyst til at vide mere om fragtbørsen Cargomatch kan du besøge sitet lige her.