Brug en fragtmand der i forvejen har en opgave fra Fårup

Overvejer du at byde på en ting i Fårup, f.eks. fra Gul&gratis, men skal undersøge om handlen kan svare sig grundet transportprisen, så kan du nemt og gratis bede om fire gode priser på fragt fra Fårup her. Ved at bruge en vognmand der allerede er ude at køre, kan han tilbyde en billig pris på opgaven da han ikke behøver at køre ekstra kilometer for at udføre transporten.

  • Udfyld vores lette formular her
  • Danske fragtfirmaer og transportvirksomheder ser turen
  • Du modtager 4 tilbud pr. email i løbet af kort tid
  • Ønsker du at gå videre med et tilbud, rekvirer du kontaktinfo på transportøren nemt og gratis.
Fragt fra Fårup

Spar op til 75% ved at benytte vognmandens ledige plads

Professionel og billig fragt fra Fårup

Du får altid priser fra professionelle fragtfirmaer der dagligt lever af at drive transportvirksomhed med god erfaring. Selvom du sparer op til 75% på fragten, får du fortsat samme høje serviceniveau som hvis du betalte fuld pris. Og det er nemt og lynhurtigt at udbyde fragten. De priser du modtager er helt uforpligtende vi sender dig blot kontaktoplysningerne på vognmanden og dernæst indgår I evt. den endelige aftale i fælleskab til sidst.

Forsikret fragtmand

For at få adgang til at give tilbud på fragt fra Fårup, via portalen Fragtopgaver.dk, skal transportøren være godkendt af Cargomatch ApS. For at blive tilkoblet skal transportøren indsende en godsforsikring som en del af processen. Dog bør du altid sikre at din godstype er dækket ind da der kan være nogle krav for bl.a. emballage mm. Hvis du har lyst til at vide mere om godsportalen Cargomatch kan du besøge sitet her.