Kom i kontakt med en vognmand der i forvejen har en opgave i Frederikshavn

Overvejer du at købe en brugt ting i Frederikshavn, f.eks. fra et auktionshus, men tvivler på om handlen kan svare sig grundet transportprisen, kan du enkelt og gratis hente fire stærke tilbud af fragt fra Frederikshavn lige her. Når du bruger en transportør der i forvejen er på samme ture, kan han give en god pris på opgaven da han ikke behøver at køre ekstra km for at udføre fragten.

  • Udfyld vores simple formular her
  • Forskellige vognmænd og transportvirksomheder ser opgaven
  • Du modtager 4 tilbud pr. email indenfor kort tid
  • Ønsker du at arbejde videre med et tilbud, får du kontaktoplysningerne på vognmanden nemt og gratis.
Fragt fra Frederikshavn

Spar op til 75% når du benytter fragtfirmaets ledige plads

Tryg og prisvenlig fragt fra Frederikshavn

Du modtager kun priser fra professionelle fragtfirmaer der til hverdag lever af at drive transportvirksomhed med god erfaring. Så selvom du sparer op til 75% på opgaven, får du stadigvæk samme gode kvalitet som hvis du betalte fuld pris. Det er nemt og lynhurtigt at udbyde fragten. De tilbud du får er helt uforpligtende vi sender dig bare kontaktoplysningerne på vognmanden og dernæst indgår I evt. selve aftalen i fælleskab til sidst.

Forsikret vognmand

For at få lov til at byde på fragt fra Frederikshavn, via fragtbørsen Fragtopgaver.dk, skal fragtmanden være godkendt af Cargomatch ApS. For at blive tilmeldt skal transportøren indsende en fragtforsikring som et led af processen. Dog skal du altid sikre at dit gods er forsikret da der kan være nogle krav for bl.a. emballage mm. Hvis du ønsker at vide mere om fragtbørsen Cargomatch kan du besøge sitet her.