Kom i kontakt med en fragtmand der i forvejen har en tur fra Frøstrup

Påtænker du at byde på en brugt ting i Frøstrup, f.eks. fra Den Blå Avis, men skal undersøge om handlen kan svare sig grundet transportprisen, så kan du nemt og gratis få 4 gode priser af fragt fra Frøstrup her. Ved at bruge en transportør der i forvejen er ude at køre, kan han give en billig pris på opgaven da han ikke behøver at køre ekstra kilometer for at udføre fragten.

  • Udfyld vores lette formular her
  • Forskellige vognmænd og transportvirksomheder ser turen
  • Du modtager 4 tilbud i din e-mail i løbet af kort tid
  • Ønsker du at gå videre med et af de fremsendte tilbud, modtager du kontaktoplysningerne på transportøren nemt og gratis.
Fragt fra Frøstrup

Spar mange penge ved at benytte vognmandens ekstra plads

Send 4 gode tilbud

Tryg og prisvenlig fragt fra Frøstrup

Du får altid tilbud fra professionelle vognmænd der dagligt tjener deres penge på at drive transportvirksomhed med god erfaring. Så selvom du får en lav pris på opgaven, får du fortsat samme høje serviceniveau som hvis du betalte fuld pris. Det er enkelt og hurtigt at udbyde fragten. De priser du får er helt uforpligtende vi giver dig blot kontaktinformationerne på transportøren og derefter laver I evt. aftalen i fælleskab efterfølgende.

Forsikret transportør

For at få lov til at give tilbud på fragt fra Frøstrup, via portalen Fragtopgaver.dk, skal vognmanden være godkendt af Cargomatch ApS. For at blive tilmeldt skal transportøren dokumentere en fragtforsikring som et led af processen. Dog skal du altid dobbelttjekke at din godstype er dækket ind da der kan være nogle krav til f.eks. emballage mm. Hvis du har lyst til at læse mere om godsportalen Cargomatch kan du se mere lige her.