Få tilbud fra en transportør der i forvejen har en opgave fra Fur

Planlægger du at byde på en ting i Fur, f.eks. fra Den Blå Avis, men tvivler på om købet kan betale sig på grund af transportprisen, kan du hurtigt og helt gratis bede om 4 skarpe priser på fragt fra Fur lige her. Ved at bruge en vognmand der allerede er på vejen, kan han tilbyde en skarp pris på leveringen fordi han undgår at køre ekstra kilometer for at udføre transporten.

  • Udfyld vores lette formular her
  • Danske vognmænd og transportører ser turen
  • Du modtager 4 tilbud pr. email indenfor kort tid
  • Hvis du ønsker at arbejde videre med et af de fremsendte tilbud, får du kontaktinfo på vognmanden kvit og frit.
Fragt fra Fur

Spar op til 75% ved at benytte fragtfirmaets ekstra plads

Tryg og prisvenlig fragt fra Fur

Du får kun tilbud fra professionelle vognmænd der dagligt lever af at drive transportvirksomhed med god erfaring. Så selvom du sparer op til 75% på opgaven, får du stadigvæk samme gode serviceniveau som når du betaler fuld pris. Det er nemt og lynhurtigt at udbyde turen. De priser du modtager er ikke bindende vi giver dig blot kontaktoplysningerne på vognmanden og derefter laver I evt. selve aftalen sammen til sidst.

Forsikret vognmand

For at få lov til at byde på fragt fra Fur, via portalen Fragtopgaver.dk, skal vognmanden være tilmeldt Cargomatch ApS. For at blive tilkoblet skal vognmanden fremvise en fragtforsikring som en del af processen. Dog skal du altid sikre at din godstype er dækket ind da der kan være nogle krav til bl.a. emballage mm. Hvis du har lyst til at læse mere om fragtbørsen Cargomatch kan du se mere lige her.