Få tilbud fra en vognmand der i forvejen har en tur fra Gilleleje

Planlægger du at handle en brugt ting i Gilleleje, f.eks. fra et auktionshus, men tvivler på om handlen kan svare sig på grund af fragtprisen, så kan du nemt og helt gratis bede om 4 stærke tilbud af fragt fra Gilleleje her. Når du bruger en fragtmand der i forvejen er på vejen, kan han give en skarp pris på leveringen da han ikke behøver at køre ekstra kilometer for at udføre fragten.

  • Udfyld vores simple formular lige her
  • Mange vognmænd og transportører ser turen
  • Du modtager 4 tilbud i din e-mail indenfor kort tid
  • Hvis du ønsker at gå videre med et tilbud, modtager du kontaktinfo på vognmanden nemt og gratis.
Fragt fra Gilleleje

Spar mange penge når du benytter fragtfirmaets ekstra plads

Professionel og prisvenlig fragt fra Gilleleje

Du får altid tilbud fra professionelle fragtfirmaer der normalt tjener deres penge på at drive transportvirksomhed med god erfaring. Selvom du får en lav pris på fragten, får du stadigvæk samme gode service som når du betaler fuld pris. Og det er enkelt og lynhurtigt at oprette turen. De tilbud du får er ikke bindende vi giver dig blot kontaktinformationerne på fragtmanden og dernæst indgår I evt. selve aftalen sammen efterfølgende.

Forsikret vognmand

For at kunne give tilbud på fragt fra Gilleleje, via fragtbørsen Fragtopgaver.dk, skal fragtmanden være tilmeldt Cargomatch ApS. For at blive tilmeldt skal transportøren indsende en fragtforsikring som en del af processen. Dog skal du altid dobbelttjekke at dit gods er forsikret da der kan være nogle regler til f.eks. emballage mm. Hvis du ønsker at vide mere om fragtbørsen Cargomatch kan du se mere her.