Kom i kontakt med en fragtmand der i forvejen har en opgave fra Glejbjerg

Påtænker du at købe en ting i Glejbjerg, f.eks. fra Den Blå Avis, men skal undersøge om handlen kan svare sig grundet transportprisen, så kan du enkelt og gratis få 4 skarpe priser på fragt fra Glejbjerg lige her. Ved at bruge en vognmand der allerede er på samme ture, kan han tilbyde en billig pris på transporten fordi han undgår at køre ekstra kilometer for at udføre transporten.

  • Udfyld vores simple formular her
  • Danske vognmænd og transportører ser turen
  • Du får 4 tilbud i din e-mail indenfor kort tid
  • Ønsker du at arbejde videre med et af de fremsendte tilbud, rekvirer du kontaktoplysningerne på fragtmanden nemt og gratis.
Fragt fra Glejbjerg

Spar mange penge ved at benytte fragtfirmaets ekstra plads

Professionel og prisvenlig fragt fra Glejbjerg

Du får altid priser fra professionelle flyttefirmaer der dagligt tjener deres penge på at drive transportvirksomhed med god erfaring. Så selvom du sparer op til 75% på opgaven, får du fortsat samme høje serviceniveau som når du betaler fuld pris. Og det er enkelt og lynhurtigt at udbyde turen. De priser du får er helt uforpligtende vi sender dig bare kontaktinformationerne på transportøren og dernæst laver I evt. selve aftalen i fælleskab efterfølgende.

Forsikret transportør

For at kunne give tilbud på fragt fra Glejbjerg, via fragtbørsen Fragtopgaver.dk, skal transportøren være tilmeldt Cargomatch ApS. For at blive tilmeldt skal vognmanden indsende en godsforsikring som en del af processen. Dog bør du altid sikre at dit gods er dækket ind da der kan være nogle krav til f.eks. emballage mm. Hvis du ønsker at vide mere om fragtbørsen Cargomatch kan du besøge sitet her.