Brug en transportør der i forvejen har en tur i Gørløse

Påtænker du at købe en brugt ting i Gørløse, f.eks. fra Gul&gratis, men tvivler på om købet kan betale sig grundet fragtprisen, så kan du enkelt og gratis hente fire gode priser på fragt fra Gørløse her. Når du benytter en vognmand der i forvejen er på samme ture, kan han tilbyde en billig pris på fragten da han undgår at køre ekstra kilometer for at udføre fragten.

  • Udfyld vores enkle formular lige her
  • Forskellige flyttefirmaer og transportører ser opgaven
  • Du får 4 tilbud i din e-mail i løbet af kort tid
  • Hvis du ønsker at arbejde videre med et tilbud, modtager du kontaktinfo på fragtmanden kvit og frit.
Fragt fra Gørløse

Spar mange penge ved at benytte vognmandens ledige plads

Tryg og billig fragt fra Gørløse

Du modtager altid tilbud fra professionelle fragtfirmaer der normalt tjener deres penge på at drive vognmandforretning med god erfaring. Så selvom du får en lav pris på fragten, får du stadigvæk samme gode kvalitet som når du betaler fuld pris. Det er enkelt og lynhurtigt at udbyde turen. De priser du modtager er ikke bindende vi giver dig blot kontaktinformationerne på fragtmanden og dernæst indgår I evt. den endelige aftale i fælleskab til sidst.

Forsikret transportør

For at få adgang til at give tilbud på fragt fra Gørløse, via portalen Fragtopgaver.dk, skal transportøren være tilmeldt Cargomatch ApS. For at blive tilkoblet skal vognmanden dokumentere en fragtforsikring som et led af processen. Dog bør du altid dobbelttjekke at din godstype er forsikret da der kan være nogle krav til bl.a. emballage mm. Hvis du har lyst til at vide mere om godsportalen Cargomatch kan du se mere her.