Kom i kontakt med en vognmand der allerede har en tur fra Høng

Planlægger du at byde på en brugt ting i Høng, f.eks. fra et auktionshus, men ikke ved om handlen kan betale sig på grund af transportprisen, så kan du enkelt og gratis bede om 4 skarpe priser af fragt fra Høng lige her. Når du bruger en fragtmand der allerede er på vejen, kan han tilbyde en skarp pris på transporten da han ikke behøver at køre ekstra km for at udføre transporten.

  • Udfyld vores lette formular lige her
  • Danske vognmænd og transportører ser opgaven
  • Du modtager fire tilbud pr. email i løbet af kort tid
  • Ønsker du at arbejde videre med et tilbud, rekvirer du kontaktinfo på fragtmanden nemt og gratis.
Fragt fra Høng

Spar op til 75% ved at benytte vognmandens ekstra plads

Tryg og billig fragt fra Høng

Du får altid priser fra professionelle flyttefirmaer der dagligt lever af at drive transportvirksomhed med god erfaring. Så selvom du får en lav pris på opgaven, får du stadigvæk samme høje kvalitet som hvis du betalte fuld pris. Og det er nemt og lynhurtigt at udbyde turen. De tilbud du får er ikke forpligtende vi sender dig bare kontaktinformationerne på vognmanden og dernæst indgår I evt. selve aftalen sammen efterfølgende.

Forsikret fragtmand

For at få lov til at give tilbud på fragt fra Høng, via fragtbørsen Fragtopgaver.dk, skal vognmanden være godkendt af Cargomatch ApS. For at blive tilkoblet skal transportøren fremvise en fragtforsikring som en del af processen. Dog skal du altid sikre at din godstype er dækket ind da der kan være nogle regler til f.eks. emballering mm. Hvis du har lyst til at læse mere om fragtbørsen Cargomatch kan du besøge sitet lige her.