Få tilbud fra en transportør der i forvejen har en opgave i Humble

Planlægger du at handle en brugt ting i Humble, f.eks. fra Gul&gratis, men skal undersøge om købet kan betale sig grundet fragtprisen, så kan du nemt og gratis bede om 4 skarpe tilbud af fragt fra Humble lige her. Når du benytter en vognmand der i forvejen er på vejen, kan han give en billig pris på transporten fordi han undgår at køre ekstra kilometer for at udføre fragten.

  • Udfyld vores lette formular her
  • Danske fragtfirmaer og transportvirksomheder ser turen
  • Du får 4 tilbud i din e-mail i løbet af kort tid
  • Ønsker du at arbejde videre med et af de fremsendte tilbud, får du kontaktinfo på vognmanden kvit og frit.
Fragt fra Humble

Spar mange penge ved at benytte fragtfirmaets ledige plads

Professionel og billig fragt fra Humble

Du modtager kun tilbud fra professionelle fragtfirmaer der til hverdag tjener deres penge på at drive transportvirksomhed med god erfaring. Selvom du får en lav pris på fragten, får du fortsat samme høje service som hvis du betalte fuld pris. Det er enkelt og hurtigt at udbyde fragten. De priser du modtager er ikke forpligtende vi giver dig blot kontaktoplysningerne på vognmanden og derefter indgår I evt. den endelige aftale i fælleskab efterfølgende.

Forsikret transportør

For at få adgang til at byde på fragt fra Humble, via portalen Fragtopgaver.dk, skal transportøren være tilmeldt Cargomatch ApS. For at blive tilmeldt skal transportøren dokumentere en fragtforsikring som en del af processen. Dog skal du altid dobbelttjekke at din godstype er forsikret da der kan være nogle regler for f.eks. emballage mm. Hvis du har lyst til at læse mere om fragtbørsen Cargomatch kan du se mere lige her.