Kom i kontakt med en transportør der allerede har en tur i Humlebæk

Påtænker du at handle en brugt ting i Humlebæk, f.eks. fra Den Blå Avis, men tvivler på om købet kan svare sig grundet transportprisen, kan du hurtigt og helt gratis bede om 4 gode tilbud af fragt fra Humlebæk her. Når du benytter en fragtmand der i forvejen er ude at køre, kan han tilbyde en god pris på fragten da han ikke behøver at køre ekstra km for at udføre transporten.

  • Udfyld vores enkle formular lige her
  • Danske flyttefirmaer og transportører ser turen
  • Du får 4 tilbud pr. email i løbet af kort tid
  • Ønsker du at arbejde videre med et tilbud, får du kontaktoplysningerne på vognmanden nemt og gratis.
Fragt fra Humlebæk

Spar op til 75% ved at benytte vognmandens ekstra plads

Tryg og billig fragt fra Humlebæk

Du modtager altid priser fra professionelle fragtfirmaer der normalt lever af at drive vognmandforretning med god erfaring. Selvom du får en lav pris på opgaven, får du stadigvæk samme gode service som når du betaler fuld pris. Og det er enkelt og lynhurtigt at oprette fragten. De tilbud du modtager er ikke forpligtende vi sender dig blot kontaktinformationerne på transportøren og derefter indgår I evt. selve aftalen sammen til sidst.

Forsikret transportør

For at få adgang til at byde på fragt fra Humlebæk, via fragtbørsen Fragtopgaver.dk, skal transportøren være godkendt af Cargomatch ApS. For at blive tilkoblet skal fragtmanden indsende en fragtforsikring som et led af processen. Dog skal du altid dobbelttjekke at dit gods er dækket ind da der kan være nogle krav til f.eks. emballering mm. Hvis du ønsker at læse mere om godsportalen Cargomatch kan du se mere her.