Få tilbud fra en fragtmand der allerede har en rute fra Jyllinge

Planlægger du at købe en brugt ting i Jyllinge, f.eks. fra Den Blå Avis, men tvivler på om købet kan betale sig på grund af transportprisen, så kan du enkelt og helt gratis hente 4 gode tilbud af fragt fra Jyllinge her. Ved at bruge en vognmand der allerede er på vejen, kan han give en billig pris på transporten fordi han undgår at køre ekstra kilometer for at udføre fragten.

  • Udfyld vores enkle formular her
  • Danske flyttefirmaer og transportører ser turen
  • Du får fire tilbud pr. email indenfor kort tid
  • Hvis du ønsker at arbejde videre med et af de fremsendte tilbud, rekvirer du kontaktinfo på vognmanden nemt og gratis.
Fragt fra Jyllinge

Spar mange penge når du benytter fragtfirmaets ekstra plads

Tryg og billig fragt fra Jyllinge

Du får kun priser fra professionelle flyttefirmaer der dagligt lever af at drive vognmandforretning med god erfaring. Selvom du sparer op til 75% på fragten, får du fortsat samme høje service som hvis du betalte fuld pris. Det er nemt og lynhurtigt at udbyde opgaven. De tilbud du modtager er helt uforpligtende vi giver dig blot kontaktoplysningerne på transportøren og derefter indgår I evt. den endelige aftale sammen efterfølgende.

Forsikret vognmand

For at få lov til at give tilbud på fragt fra Jyllinge, via portalen Fragtopgaver.dk, skal fragtmanden være godkendt af Cargomatch ApS. For at blive tilkoblet skal transportøren dokumentere en fragtforsikring som en del af processen. Dog bør du altid dobbelttjekke at din godstype er dækket ind da der kan være nogle regler for bl.a. emballering mm. Hvis du ønsker at læse mere om fragtbørsen Cargomatch kan du besøge sitet her.