Få tilbud fra en fragtmand der i forvejen har en opgave fra København

Overvejer du at købe en brugt ting i København, f.eks. fra Den Blå Avis, men ikke ved om handlen kan svare sig på grund af transportprisen, kan du nemt og gratis bede om 4 skarpe tilbud af fragt fra København her. Når du benytter en fragtmand der i forvejen er på samme ture, kan han tilbyde en skarp pris på opgaven fordi han ikke behøver at køre ekstra kilometer for at udføre fragten.

  • Udfyld vores enkle formular lige her
  • Mange vognmænd og transportvirksomheder ser opgaven
  • Du modtager 4 tilbud pr. email indenfor kort tid
  • Ønsker du at gå videre med et tilbud, får du kontaktoplysningerne på fragtmanden kvit og frit.
Fragt fra København

Spar op til 75% når du benytter vognmandens ledige plads

Tryg og prisvenlig fragt fra København

Du får kun priser fra professionelle flyttefirmaer der til hverdag tjener deres penge på at drive transportvirksomhed med god erfaring. Selvom du sparer op til 75% på opgaven, får du stadigvæk samme gode service som hvis du betalte fuld pris. Og det er nemt og hurtigt at udbyde opgaven. De tilbud du modtager er ikke bindende vi giver dig bare kontaktoplysningerne på vognmanden og dernæst laver I evt. den endelige aftale i fælleskab til sidst.

Forsikret vognmand

For at få adgang til at byde på fragt fra København, via portalen Fragtopgaver.dk, skal transportøren være tilmeldt Cargomatch ApS. For at blive tilmeldt skal transportøren indsende en fragtforsikring som en del af processen. Dog bør du altid dobbelttjekke at dit gods er forsikret da der kan være nogle krav til f.eks. emballage mm. Hvis du har lyst til at vide mere om godsportalen Cargomatch kan du besøge sitet lige her.