Brug en vognmand der i forvejen har en tur fra Løkken

Planlægger du at købe en brugt ting i Løkken, f.eks. fra Gul&gratis, men skal undersøge om købet kan betale sig på grund af fragtprisen, så kan du hurtigt og helt gratis hente 4 stærke priser af fragt fra Løkken lige her. Når du bruger en vognmand der allerede er ude at køre, kan han give en god pris på fragten fordi han ikke behøver at køre ekstra km for at udføre fragten.

  • Udfyld vores lette formular lige her
  • Danske fragtfirmaer og transportvirksomheder ser opgaven
  • Du modtager fire tilbud pr. email i løbet af kort tid
  • Ønsker du at gå videre med et tilbud, modtager du kontaktinfo på vognmanden nemt og gratis.
Fragt fra Løkken

Spar mange penge når du benytter vognmandens ekstra plads

Professionel og billig fragt fra Løkken

Du modtager altid priser fra professionelle flyttefirmaer der dagligt tjener deres penge på at drive vognmandforretning med god erfaring. Så selvom du får en lav pris på fragten, får du stadigvæk samme høje serviceniveau som hvis du betalte fuld pris. Det er enkelt og hurtigt at oprette turen. De priser du modtager er ikke forpligtende vi giver dig bare kontaktoplysningerne på transportøren og dernæst indgår I evt. aftalen sammen efterfølgende.

Forsikret fragtmand

For at kunne byde på fragt fra Løkken, via portalen Fragtopgaver.dk, skal fragtmanden være godkendt af Cargomatch ApS. For at blive tilkoblet skal fragtmanden fremvise en godsforsikring som en del af processen. Dog skal du altid dobbelttjekke at din godstype er forsikret da der kan være nogle krav til f.eks. emballering mm. Hvis du ønsker at læse mere om godsportalen Cargomatch kan du besøge sitet her.