Få tilbud fra en vognmand der allerede har en rute i Nivå

Påtænker du at handle en ting i Nivå, f.eks. fra et auktionshus, men ikke ved om købet kan svare sig grundet fragtprisen, så kan du hurtigt og helt gratis hente fire gode tilbud af fragt fra Nivå lige her. Ved at benytte en transportør der allerede er på vejen, kan han tilbyde en billig pris på transporten fordi han ikke behøver at køre ekstra km for at udføre transporten.

  • Udfyld vores simple formular lige her
  • Danske fragtfirmaer og transportører ser turen
  • Du får 4 tilbud pr. email indenfor kort tid
  • Hvis du ønsker at arbejde videre med et tilbud, modtager du kontaktinfo på transportøren kvit og frit.
Fragt fra Nivå

Spar mange penge ved at benytte vognmandens ekstra plads

Sikker og billig fragt fra Nivå

Du modtager kun tilbud fra professionelle fragtfirmaer der til hverdag tjener deres penge på at drive transportvirksomhed med god erfaring. Så selvom du får en lav pris på opgaven, får du fortsat samme gode serviceniveau som når du betaler fuld pris. Det er enkelt og lynhurtigt at udbyde fragten. De priser du modtager er helt uforpligtende vi sender dig blot kontaktoplysningerne på fragtmanden og dernæst indgår I evt. aftalen i fælleskab til sidst.

Forsikret fragtmand

For at få adgang til at give tilbud på fragt fra Nivå, via portalen Fragtopgaver.dk, skal transportøren være tilmeldt Cargomatch ApS. For at blive tilkoblet skal transportøren indsende en fragtforsikring som et led af processen. Dog skal du altid dobbelttjekke at din godstype er forsikret da der kan være nogle regler til bl.a. emballage mm. Hvis du har lyst til at vide mere om godsportalen Cargomatch kan du se mere lige her.