Kom i kontakt med en fragtmand der i forvejen har en rute i Nørre Aaby

Overvejer du at handle en brugt ting i Nørre Aaby, f.eks. fra Den Blå Avis, men ikke ved om handlen kan betale sig grundet fragtprisen, kan du hurtigt og gratis bede om 4 gode tilbud af fragt fra Nørre Aaby her. Ved at bruge en fragtmand der allerede er på vejen, kan han tilbyde en billig pris på transporten fordi han undgår at køre ekstra kilometer for at udføre transporten.

  • Udfyld vores simple formular lige her
  • Danske flyttefirmaer og transportvirksomheder ser opgaven
  • Du får 4 tilbud i din e-mail i løbet af kort tid
  • Hvis du ønsker at gå videre med et af de fremsendte tilbud, modtager du kontaktoplysningerne på fragtmanden kvit og frit.
Fragt fra Nørre Aaby

Spar mange penge ved at benytte vognmandens ekstra plads

Tryg og prisvenlig fragt fra Nørre Aaby

Du modtager kun tilbud fra professionelle fragtfirmaer der normalt lever af at drive transportvirksomhed med god erfaring. Selvom du får en lav pris på opgaven, får du fortsat samme gode kvalitet som hvis du betalte fuld pris. Og det er nemt og hurtigt at udbyde opgaven. De priser du får er ikke bindende vi giver dig blot kontaktinformationerne på transportøren og derefter laver I evt. aftalen i fælleskab til sidst.

Forsikret vognmand

For at få adgang til at byde på fragt fra Nørre Aaby, via fragtbørsen Fragtopgaver.dk, skal fragtmanden være godkendt af Cargomatch ApS. For at blive tilmeldt skal vognmanden dokumentere en fragtforsikring som et led af processen. Dog skal du altid sikre at din godstype er dækket ind da der kan være nogle krav for f.eks. emballering mm. Hvis du ønsker at læse mere om godsportalen Cargomatch kan du besøge sitet lige her.