Få tilbud fra en fragtmand der allerede har en rute i Oure

Påtænker du at handle en ting i Oure, f.eks. fra et auktionshus, men ikke ved om handlen kan svare sig på grund af fragtprisen, kan du enkelt og helt gratis få fire stærke tilbud på fragt fra Oure lige her. Når du benytter en vognmand der allerede er på vejen, kan han give en billig pris på leveringen da han undgår at køre ekstra kilometer for at udføre fragten.

  • Udfyld vores simple formular lige her
  • Forskellige fragtfirmaer og transportvirksomheder ser turen
  • Du modtager fire tilbud pr. email i løbet af kort tid
  • Ønsker du at gå videre med et tilbud, får du kontaktoplysningerne på fragtmanden nemt og gratis.
Fragt fra Oure

Spar op til 75% ved at benytte fragtfirmaets ledige plads

Sikker og billig fragt fra Oure

Du modtager kun tilbud fra professionelle vognmænd der til hverdag tjener deres penge på at drive vognmandforretning med god erfaring. Så selvom du sparer op til 75% på fragten, får du fortsat samme gode service som når du betaler fuld pris. Og det er nemt og lynhurtigt at udbyde turen. De tilbud du får er ikke forpligtende vi giver dig blot kontaktinformationerne på vognmanden og dernæst indgår I evt. selve aftalen sammen til sidst.

Forsikret transportør

For at få lov til at byde på fragt fra Oure, via portalen Fragtopgaver.dk, skal fragtmanden være tilmeldt Cargomatch ApS. For at blive tilmeldt skal fragtmanden fremvise en fragtforsikring som en del af processen. Dog skal du altid sikre at din godstype er forsikret da der kan være nogle krav til f.eks. emballage mm. Hvis du ønsker at vide mere om godsportalen Cargomatch kan du besøge sitet lige her.