Brug en fragtmand der allerede har en opgave i Stenderup

Påtænker du at handle en ting i Stenderup, f.eks. fra Den Blå Avis, men skal undersøge om handlen kan svare sig på grund af transportprisen, så kan du enkelt og gratis bede om 4 skarpe priser på fragt fra Stenderup her. Når du benytter en transportør der allerede er på vejen, kan han give en god pris på leveringen fordi han ikke behøver at køre ekstra km for at udføre transporten.

  • Udfyld vores enkle formular her
  • Forskellige vognmænd og transportvirksomheder ser opgaven
  • Du får 4 tilbud i din e-mail indenfor kort tid
  • Hvis du ønsker at arbejde videre med et tilbud, får du kontaktinfo på vognmanden kvit og frit.
Fragt fra Stenderup

Spar mange penge når du benytter vognmandens ekstra plads

Tryg og prisvenlig fragt fra Stenderup

Du modtager kun priser fra professionelle fragtfirmaer der til hverdag lever af at drive transportvirksomhed med god erfaring. Selvom du får en lav pris på opgaven, får du stadigvæk samme gode kvalitet som når du betaler fuld pris. Det er enkelt og lynhurtigt at udbyde fragten. De tilbud du modtager er ikke bindende vi giver dig bare kontaktoplysningerne på fragtmanden og dernæst indgår I evt. den endelige aftale i fælleskab efterfølgende.

Forsikret vognmand

For at få adgang til at byde på fragt fra Stenderup, via fragtbørsen Fragtopgaver.dk, skal fragtmanden være tilmeldt Cargomatch ApS. For at blive tilkoblet skal vognmanden fremvise en fragtforsikring som et led af processen. Dog skal du altid sikre at dit gods er forsikret da der kan være nogle regler for f.eks. emballering mm. Hvis du ønsker at vide mere om godsportalen Cargomatch kan du besøge sitet lige her.