Få tilbud fra en transportør der allerede har en rute fra Tjele

Overvejer du at handle en ting i Tjele, f.eks. fra et auktionshus, men tvivler på om købet kan svare sig på grund af fragtprisen, kan du hurtigt og helt gratis bede om fire stærke tilbud på fragt fra Tjele lige her. Når du benytter en transportør der allerede er ude at køre, kan han give en skarp pris på leveringen fordi han ikke behøver at køre ekstra km for at udføre fragten.

  • Udfyld vores simple formular lige her
  • Forskellige flyttefirmaer og transportører ser opgaven
  • Du modtager 4 tilbud i din e-mail i løbet af kort tid
  • Hvis du ønsker at gå videre med et tilbud, rekvirer du kontaktinfo på vognmanden nemt og gratis.
Fragt fra Tjele

Spar mange penge ved at benytte vognmandens ekstra plads

Tryg og prisvenlig fragt fra Tjele

Du modtager altid tilbud fra professionelle vognmænd der normalt tjener deres penge på at drive vognmandforretning med god erfaring. Selvom du får en lav pris på fragten, får du fortsat samme gode service som hvis du betalte fuld pris. Og det er nemt og hurtigt at oprette turen. De tilbud du får er ikke bindende vi giver dig bare kontaktinformationerne på vognmanden og dernæst laver I evt. den endelige aftale sammen efterfølgende.

Forsikret vognmand

For at få adgang til at give tilbud på fragt fra Tjele, via fragtbørsen Fragtopgaver.dk, skal fragtmanden være tilmeldt Cargomatch ApS. For at blive tilkoblet skal fragtmanden fremvise en godsforsikring som et led af processen. Dog skal du altid dobbelttjekke at dit gods er dækket ind da der kan være nogle krav for bl.a. emballering mm. Hvis du har lyst til at læse mere om godsportalen Cargomatch kan du se mere her.