Få tilbud fra en transportør der i forvejen har en tur fra Tommerup

Påtænker du at handle en ting i Tommerup, f.eks. fra Gul&gratis, men skal undersøge om handlen kan betale sig på grund af fragtprisen, så kan du hurtigt og helt gratis hente 4 gode priser af fragt fra Tommerup lige her. Ved at benytte en transportør der i forvejen er på vejen, kan han give en skarp pris på fragten da han undgår at køre ekstra km for at udføre fragten.

  • Udfyld vores lette formular her
  • Danske vognmænd og transportører ser turen
  • Du får fire tilbud i din e-mail i løbet af kort tid
  • Ønsker du at gå videre med et tilbud, får du kontaktinfo på fragtmanden nemt og gratis.
Fragt fra Tommerup

Spar op til 75% ved at benytte fragtfirmaets ekstra plads

Professionel og billig fragt fra Tommerup

Du får kun tilbud fra professionelle fragtfirmaer der normalt lever af at drive vognmandforretning med god erfaring. Så selvom du får en lav pris på fragten, får du stadigvæk samme gode serviceniveau som hvis du betalte fuld pris. Og det er nemt og lynhurtigt at udbyde turen. De tilbud du modtager er helt uforpligtende vi sender dig bare kontaktoplysningerne på fragtmanden og dernæst indgår I evt. selve aftalen i fælleskab til sidst.

Forsikret fragtmand

For at få lov til at give tilbud på fragt fra Tommerup, via portalen Fragtopgaver.dk, skal vognmanden være tilmeldt Cargomatch ApS. For at blive tilkoblet skal vognmanden dokumentere en godsforsikring som et led af processen. Dog bør du altid sikre at din godstype er dækket ind da der kan være nogle regler for f.eks. emballage mm. Hvis du har lyst til at vide mere om fragtbørsen Cargomatch kan du besøge sitet lige her.