Brug en transportør der i forvejen har en tur fra Veflinge

Planlægger du at handle en brugt ting i Veflinge, f.eks. fra Den Blå Avis, men skal undersøge om købet kan betale sig grundet transportprisen, kan du enkelt og gratis hente fire stærke priser på fragt fra Veflinge her. Når du benytter en transportør der allerede er på samme ture, kan han tilbyde en god pris på opgaven da han undgår at køre ekstra kilometer for at udføre transporten.

  • Udfyld vores simple formular lige her
  • Danske flyttefirmaer og transportvirksomheder ser opgaven
  • Du får fire tilbud i din e-mail i løbet af kort tid
  • Hvis du ønsker at arbejde videre med et af de fremsendte tilbud, rekvirer du kontaktinfo på transportøren kvit og frit.
Fragt fra Veflinge

Spar op til 75% når du benytter fragtfirmaets ekstra plads

Tryg og prisvenlig fragt fra Veflinge

Du modtager altid tilbud fra professionelle vognmænd der dagligt lever af at drive transportvirksomhed med god erfaring. Selvom du får en lav pris på fragten, får du stadigvæk samme høje serviceniveau som hvis du betalte fuld pris. Og det er nemt og hurtigt at udbyde fragten. De tilbud du får er helt uforpligtende vi giver dig bare kontaktinformationerne på vognmanden og derefter laver I evt. selve aftalen sammen efterfølgende.

Forsikret vognmand

For at få adgang til at give tilbud på fragt fra Veflinge, via fragtbørsen Fragtopgaver.dk, skal transportøren være tilmeldt Cargomatch ApS. For at blive tilmeldt skal transportøren indsende en godsforsikring som et led af processen. Dog skal du altid dobbelttjekke at dit gods er forsikret da der kan være nogle regler for bl.a. emballage mm. Hvis du har lyst til at vide mere om fragtbørsen Cargomatch kan du besøge sitet lige her.