Få tilbud fra en vognmand der i forvejen har en tur i Vestervig

Planlægger du at handle en brugt ting i Vestervig, f.eks. fra et auktionshus, men ikke ved om købet kan betale sig på grund af fragtprisen, kan du hurtigt og helt gratis bede om 4 stærke tilbud på fragt fra Vestervig lige her. Ved at bruge en vognmand der i forvejen er ude at køre, kan han give en skarp pris på transporten fordi han ikke behøver at køre ekstra km for at udføre transporten.

  • Udfyld vores simple formular her
  • Mange flyttefirmaer og transportører ser turen
  • Du modtager fire tilbud pr. email indenfor kort tid
  • Ønsker du at arbejde videre med et af de fremsendte tilbud, får du kontaktinfo på transportøren kvit og frit.
Fragt fra Vestervig

Spar op til 75% når du benytter fragtfirmaets ledige plads

Professionel og prisvenlig fragt fra Vestervig

Du modtager kun tilbud fra professionelle fragtfirmaer der til hverdag lever af at drive transportvirksomhed med god erfaring. Selvom du sparer op til 75% på opgaven, får du fortsat samme høje serviceniveau som hvis du betalte fuld pris. Det er nemt og lynhurtigt at oprette turen. De tilbud du får er ikke bindende vi sender dig bare kontaktinformationerne på transportøren og derefter indgår I evt. selve aftalen i fælleskab til sidst.

Forsikret transportør

For at kunne byde på fragt fra Vestervig, via portalen Fragtopgaver.dk, skal vognmanden være tilmeldt Cargomatch ApS. For at blive tilmeldt skal transportøren fremvise en fragtforsikring som et led af processen. Dog bør du altid dobbelttjekke at din godstype er dækket ind da der kan være nogle krav for f.eks. emballering mm. Hvis du har lyst til at læse mere om godsportalen Cargomatch kan du besøge sitet lige her.