Beregn din fragtpris
– hurtigt, nemt og billigt!

  • Nem og hurtig booking

  • Fast pris med det samme

  • Brugt af 204.325 danskere

  • 4.9 / 5 på Trustpilot

Indtast din vare, ønsket afhentnings- og leveringsadresse
samt dato så beregnes din pris hurtigt og nemt!

Derved får du en pris, der er op til 75% lavere end normalt
samtidig med, at vi skåner miljøet og vejene.

Indtast din vare, ønsket afhentnings- og leveringsadresse samt dato så beregnes din pris hurtigt og nemt!

Derved får du en pris, der er op til 75% lavere end normalt samtidig med, at vi skåner miljøet og vejene.

  • Nem og hurtig booking

  • Fast pris med det samme

  • Brugt af 204.325 danskere

  • 4.9 / 5 på Trustpilot

hvor meget koster fragtHvor meget koster fragt – Hvor meget fragt koster, er selvsagt et spørgsmål om, hvad du skal have sendt, og hvor forsendelsen skal hen. Sender du med Post Danmark, kan du hurtigt få udregnet en fast pris på pakker op til 20 kg. Skal du have fragtet noget større, er det typisk en fragtmand eller vognmand, du skal have fat på, og så kan det hurtigt blive kompliceret. Hvor meget koster fragt med en fragtmand eller vognmand egentlig, og hvor finder du den billigste af slagsen?

Hos fragtmanden afregnes fragtprisen efter vægt og rumfang på forsendelsen samt ud fra den afstand, som godset skal transporteres. Sådan er det typisk også hos vognmanden. Det løber hurtigt op, og prisen for fragten af et brugt spisebord eller et kølefryseskab købt på Den Blå Avis kan derfor snildt nå at ramme en pris, der er langt over, hvad du skulle give for den vare, du har købt, før den overhovedet når frem til din bopæl.

Hovor meget koster fragt og vognmandens dilemma

En vognmand opererer typisk ud fra en listepris, der sikrer, at han får penge både for at køre ud med godset og køre hjem igen. Det betyder, at der kører en lang række halvtomme lastbiler rundt på de danske veje. Enten fordi det gods, som vognmanden kører med, ikke fylder hele ladet, eller fordi vognmanden ikke har kunnet sælge den tomme hjemtur til en anden kunde. Det betyder, at vognmanden mister penge ved at køre med ledig kapacitet, og at miljøet belastes af den i princippet unødvendige hjemtur.

Vi udnytter den ledige kapacitet

Hos Fragtpriser.dk har vi gjort det nemt at finde den billigste vognmand, uanset om du har brug for fragt indenlands eller fra Danmark til udlandet. Tilmed får du en lang række fordele, som du ikke kan regne med at få gennem en almindelig vognmand.

Vi har nemlig skabt en tjeneste, der udnytter den ledige kapacitet hos 250 danske vognmænd. Det giver vognmændene mulighed for at få den mest optimale udnyttelse af deres lastbiler og undgå køre tomme rundt, og dig en mulighed for at sikre dig en aftale med en vognmand til en rigtig god pris.

Alt hvad du skal gøre, er at gå ind på fragtpriser.dk og udfylde vores formular. Her beskriver du, hvad du skal have fragtet, hvorfra og hvortil det skal køres, og hvornår kørslen skal finde sted. Så giver vi dig helt gratis fire uforpligtende tilbud til helt utrolige priser, der både gør dig og den vindende vognmand glad.

Hvad koster fragt fra Jylland til Sjælland?

Skal du have transporteret gods fra Jylland til Sjælland, løber fragten hurtigt op i et astronomisk beløb. Men med fragtopgaver.dk kommer prisen helt an på, om der er en vognmand, der har ledig plads på ladet fra Jylland til Sjælland den dag, du gerne vil have dit gods transporteret. For at vognmanden kan vurdere hvor meget koster fragt, så

Har du mulighed for at være lidt fleksibel med, hvornår du skal have godset transporteret, giver det os større mulighed for at lade flere vognmænd byde ind på opgaven. Derved øges konkurrencen og prisen presses helt i bund.

Dit gods er altid forsikret

Tilmed er dit gods forsikret, når du får en af vores vognmænd til at transportere det. Transportforsikringen er nemlig ikke lovpligtig, så mange vognmænd kører uden, hvilket betyder, at du reelt set kan risikere at stå uden erstatning, hvis der sker noget med godset under transporten.

Derfor kræver vi, at de vognmænd der kører for os, har en gyldig transportforsikring, så dit gods altid er forsikret hele vejen fra afsender til modtager. Det manglede da bare andet.

Det er endnu en grund til at få fire gratis tilbud hos fragtopgaver.dk, næste gang du skal have noget transporteret.