Få tilbud fra en vognmand der allerede har en tur fra Gørlev

Planlægger du at byde på en ting i Gørlev, f.eks. fra Gul&gratis, men skal undersøge om købet kan svare sig grundet transportprisen, så kan du nemt og gratis få fire gode tilbud af fragt fra Gørlev her. Når du benytter en transportør der allerede er ude at køre, kan han give en skarp pris på transporten da han ikke behøver at køre ekstra kilometer for at udføre fragten.

  • Udfyld vores enkle formular lige her
  • Mange flyttefirmaer og transportører ser opgaven
  • Du får fire tilbud i din e-mail indenfor kort tid
  • Hvis du ønsker at gå videre med et af de fremsendte tilbud, modtager du kontaktoplysningerne på vognmanden kvit og frit.
Fragt fra Gørlev

Spar mange penge når du benytter fragtfirmaets ledige plads

Tryg og prisvenlig fragt fra Gørlev

Du får altid priser fra professionelle vognmænd der normalt lever af at drive transportvirksomhed med god erfaring. Selvom du får en lav pris på opgaven, får du stadigvæk samme høje kvalitet som hvis du betalte fuld pris. Og det er enkelt og hurtigt at oprette turen. De priser du modtager er ikke bindende vi giver dig blot kontaktoplysningerne på vognmanden og dernæst laver I evt. den endelige aftale sammen efterfølgende.

Forsikret transportør

For at få lov til at byde på fragt fra Gørlev, via fragtbørsen Fragtopgaver.dk, skal transportøren være godkendt af Cargomatch ApS. For at blive tilkoblet skal vognmanden fremvise en godsforsikring som en del af processen. Dog bør du altid dobbelttjekke at din godstype er dækket ind da der kan være nogle krav for f.eks. emballering mm. Hvis du har lyst til at vide mere om godsportalen Cargomatch kan du se mere her.