Kom i kontakt med en vognmand der i forvejen har en opgave i Guldborg

Overvejer du at byde på en brugt ting i Guldborg, f.eks. fra Gul&gratis, men skal undersøge om handlen kan betale sig grundet transportprisen, så kan du nemt og helt gratis få 4 skarpe tilbud på fragt fra Guldborg lige her. Når du benytter en fragtmand der allerede er på samme ture, kan han tilbyde en god pris på leveringen fordi han ikke behøver at køre ekstra km for at udføre transporten.

  • Udfyld vores lette formular her
  • Danske fragtfirmaer og transportører ser opgaven
  • Du får fire tilbud i din e-mail i løbet af kort tid
  • Hvis du ønsker at gå videre med et af de fremsendte tilbud, rekvirer du kontaktoplysningerne på fragtmanden nemt og gratis.
Fragt fra Guldborg

Spar mange penge når du benytter vognmandens ekstra plads

Professionel og prisvenlig fragt fra Guldborg

Du modtager altid tilbud fra professionelle fragtfirmaer der til hverdag lever af at drive vognmandforretning med god erfaring. Så selvom du får en lav pris på fragten, får du stadigvæk samme gode kvalitet som når du betaler fuld pris. Det er enkelt og lynhurtigt at oprette fragten. De tilbud du modtager er helt uforpligtende vi sender dig bare kontaktoplysningerne på transportøren og derefter laver I evt. aftalen sammen til sidst.

Forsikret fragtmand

For at kunne byde på fragt fra Guldborg, via portalen Fragtopgaver.dk, skal fragtmanden være tilmeldt Cargomatch ApS. For at blive tilkoblet skal vognmanden dokumentere en godsforsikring som et led af processen. Dog bør du altid sikre at dit gods er dækket ind da der kan være nogle krav til f.eks. emballage mm. Hvis du har lyst til at læse mere om godsportalen Cargomatch kan du besøge sitet her.