Brug en fragtmand der allerede har en rute i Harlev

Påtænker du at handle en brugt ting i Harlev, f.eks. fra Den Blå Avis, men ikke ved om købet kan betale sig på grund af fragtprisen, kan du enkelt og helt gratis få fire skarpe priser af fragt fra Harlev her. Ved at benytte en transportør der allerede er på vejen, kan han tilbyde en skarp pris på fragten da han undgår at køre ekstra kilometer for at udføre fragten.

  • Udfyld vores lette formular her
  • Mange flyttefirmaer og transportører ser opgaven
  • Du får fire tilbud i din e-mail i løbet af kort tid
  • Ønsker du at arbejde videre med et af de fremsendte tilbud, får du kontaktinfo på transportøren nemt og gratis.
Fragt fra Harlev

Spar mange penge når du benytter vognmandens ledige plads

Sikker og prisvenlig fragt fra Harlev

Du får altid tilbud fra professionelle flyttefirmaer der til hverdag lever af at drive transportvirksomhed med god erfaring. Så selvom du sparer op til 75% på opgaven, får du stadigvæk samme høje kvalitet som hvis du betalte fuld pris. Det er nemt og lynhurtigt at udbyde turen. De priser du modtager er ikke bindende vi giver dig bare kontaktoplysningerne på vognmanden og derefter laver I evt. aftalen sammen efterfølgende.

Forsikret fragtmand

For at få lov til at byde på fragt fra Harlev, via fragtbørsen Fragtopgaver.dk, skal vognmanden være tilmeldt Cargomatch ApS. For at blive tilkoblet skal fragtmanden dokumentere en fragtforsikring som en del af processen. Dog bør du altid dobbelttjekke at dit gods er forsikret da der kan være nogle regler for bl.a. emballage mm. Hvis du ønsker at vide mere om fragtbørsen Cargomatch kan du se mere her.