Brug en fragtmand der i forvejen har en opgave i Havndal

Påtænker du at købe en brugt ting i Havndal, f.eks. fra Gul&gratis, men ikke ved om købet kan betale sig grundet transportprisen, kan du enkelt og gratis få 4 stærke priser på fragt fra Havndal lige her. Ved at bruge en fragtmand der i forvejen er på samme ture, kan han tilbyde en billig pris på opgaven fordi han ikke behøver at køre ekstra kilometer for at udføre transporten.

  • Udfyld vores simple formular lige her
  • Forskellige fragtfirmaer og transportører ser turen
  • Du får fire tilbud i din e-mail i løbet af kort tid
  • Hvis du ønsker at arbejde videre med et af de fremsendte tilbud, får du kontaktinfo på vognmanden nemt og gratis.
Fragt fra Havndal

Spar op til 75% når du benytter vognmandens ledige plads

Sikker og billig fragt fra Havndal

Du får altid tilbud fra professionelle vognmænd der dagligt lever af at drive transportvirksomhed med god erfaring. Så selvom du sparer op til 75% på fragten, får du fortsat samme gode kvalitet som hvis du betalte fuld pris. Og det er nemt og lynhurtigt at oprette opgaven. De priser du får er ikke bindende vi sender dig blot kontaktinformationerne på fragtmanden og derefter laver I evt. aftalen i fælleskab til sidst.

Forsikret vognmand

For at kunne give tilbud på fragt fra Havndal, via fragtbørsen Fragtopgaver.dk, skal vognmanden være tilmeldt Cargomatch ApS. For at blive tilmeldt skal vognmanden dokumentere en fragtforsikring som en del af processen. Dog skal du altid dobbelttjekke at dit gods er forsikret da der kan være nogle regler til f.eks. emballering mm. Hvis du ønsker at vide mere om fragtbørsen Cargomatch kan du besøge sitet lige her.