Brug en vognmand der allerede har en opgave i Hedensted

Planlægger du at handle en brugt ting i Hedensted, f.eks. fra et auktionshus, men ikke ved om handlen kan svare sig grundet transportprisen, kan du hurtigt og gratis hente fire gode priser af fragt fra Hedensted lige her. Ved at benytte en fragtmand der i forvejen er på vejen, kan han tilbyde en billig pris på fragten da han undgår at køre ekstra kilometer for at udføre transporten.

  • Udfyld vores lette formular lige her
  • Danske fragtfirmaer og transportvirksomheder ser opgaven
  • Du modtager fire tilbud pr. email i løbet af kort tid
  • Hvis du ønsker at gå videre med et tilbud, får du kontaktoplysningerne på transportøren nemt og gratis.
Fragt fra Hedensted

Spar mange penge ved at benytte vognmandens ekstra plads

Tryg og prisvenlig fragt fra Hedensted

Du får kun priser fra professionelle vognmænd der dagligt lever af at drive vognmandforretning med god erfaring. Selvom du sparer op til 75% på opgaven, får du fortsat samme gode service som hvis du betalte fuld pris. Det er enkelt og lynhurtigt at udbyde turen. De tilbud du får er helt uforpligtende vi sender dig bare kontaktoplysningerne på vognmanden og dernæst laver I evt. aftalen i fælleskab til sidst.

Forsikret vognmand

For at kunne byde på fragt fra Hedensted, via fragtbørsen Fragtopgaver.dk, skal vognmanden være godkendt af Cargomatch ApS. For at blive tilkoblet skal transportøren dokumentere en godsforsikring som et led af processen. Dog bør du altid sikre at din godstype er dækket ind da der kan være nogle krav for f.eks. emballering mm. Hvis du ønsker at vide mere om fragtbørsen Cargomatch kan du besøge sitet lige her.