Kom i kontakt med en fragtmand der allerede har en tur fra Helsingør

Planlægger du at købe en ting i Helsingør, f.eks. fra Gul&gratis, men tvivler på om købet kan betale sig på grund af transportprisen, så kan du nemt og gratis få 4 skarpe tilbud af fragt fra Helsingør her. Ved at bruge en fragtmand der i forvejen er på samme ture, kan han tilbyde en billig pris på fragten fordi han ikke behøver at køre ekstra km for at udføre fragten.

  • Udfyld vores lette formular lige her
  • Mange flyttefirmaer og transportører ser opgaven
  • Du får fire tilbud i din e-mail i løbet af kort tid
  • Ønsker du at gå videre med et tilbud, får du kontaktinfo på vognmanden nemt og gratis.
Fragt fra Helsingør

Spar op til 75% ved at benytte vognmandens ledige plads

Professionel og billig fragt fra Helsingør

Du modtager kun tilbud fra professionelle fragtfirmaer der dagligt lever af at drive vognmandforretning med god erfaring. Selvom du sparer op til 75% på opgaven, får du stadigvæk samme gode kvalitet som når du betaler fuld pris. Det er enkelt og hurtigt at udbyde opgaven. De tilbud du modtager er ikke bindende vi giver dig blot kontaktinformationerne på transportøren og dernæst indgår I evt. aftalen sammen til sidst.

Forsikret fragtmand

For at kunne byde på fragt fra Helsingør, via portalen Fragtopgaver.dk, skal fragtmanden være godkendt af Cargomatch ApS. For at blive tilmeldt skal fragtmanden indsende en godsforsikring som et led af processen. Dog bør du altid sikre at din godstype er forsikret da der kan være nogle regler for bl.a. emballage mm. Hvis du ønsker at læse mere om fragtbørsen Cargomatch kan du besøge sitet her.