Kom i kontakt med en vognmand der allerede har en tur fra Hinnerup

Overvejer du at købe en ting i Hinnerup, f.eks. fra et auktionshus, men ikke ved om købet kan betale sig på grund af transportprisen, kan du hurtigt og gratis bede om fire skarpe priser på fragt fra Hinnerup lige her. Ved at benytte en fragtmand der i forvejen er på samme ture, kan han give en skarp pris på transporten da han ikke behøver at køre ekstra km for at udføre fragten.

  • Udfyld vores lette formular her
  • Forskellige vognmænd og transportører ser opgaven
  • Du modtager fire tilbud i din e-mail indenfor kort tid
  • Ønsker du at arbejde videre med et tilbud, får du kontaktoplysningerne på fragtmanden nemt og gratis.
Fragt fra Hinnerup

Spar mange penge når du benytter fragtfirmaets ekstra plads

Professionel og prisvenlig fragt fra Hinnerup

Du modtager altid tilbud fra professionelle fragtfirmaer der normalt lever af at drive transportvirksomhed med god erfaring. Selvom du sparer op til 75% på fragten, får du fortsat samme gode service som når du betaler fuld pris. Og det er enkelt og lynhurtigt at oprette fragten. De tilbud du modtager er ikke bindende vi giver dig blot kontaktoplysningerne på vognmanden og dernæst laver I evt. aftalen i fælleskab til sidst.

Forsikret fragtmand

For at kunne byde på fragt fra Hinnerup, via portalen Fragtopgaver.dk, skal vognmanden være godkendt af Cargomatch ApS. For at blive tilkoblet skal fragtmanden dokumentere en fragtforsikring som et led af processen. Dog skal du altid sikre at dit gods er forsikret da der kan være nogle krav for bl.a. emballering mm. Hvis du ønsker at vide mere om fragtbørsen Cargomatch kan du besøge sitet lige her.