Få tilbud fra en fragtmand der i forvejen har en opgave fra Hjortshøj

Påtænker du at byde på en ting i Hjortshøj, f.eks. fra Gul&gratis, men tvivler på om handlen kan svare sig grundet fragtprisen, kan du hurtigt og helt gratis få fire skarpe priser på fragt fra Hjortshøj her. Når du bruger en fragtmand der i forvejen er på samme ture, kan han give en skarp pris på opgaven fordi han ikke behøver at køre ekstra km for at udføre transporten.

  • Udfyld vores enkle formular her
  • Forskellige flyttefirmaer og transportvirksomheder ser turen
  • Du modtager 4 tilbud i din e-mail i løbet af kort tid
  • Ønsker du at gå videre med et af de fremsendte tilbud, får du kontaktinfo på fragtmanden kvit og frit.
Fragt fra Hjortshøj

Spar op til 75% når du benytter fragtfirmaets ledige plads

Professionel og prisvenlig fragt fra Hjortshøj

Du får altid tilbud fra professionelle vognmænd der dagligt tjener deres penge på at drive transportvirksomhed med god erfaring. Så selvom du sparer op til 75% på opgaven, får du stadigvæk samme høje kvalitet som hvis du betalte fuld pris. Det er nemt og hurtigt at udbyde turen. De tilbud du får er ikke bindende vi giver dig blot kontaktinformationerne på vognmanden og dernæst indgår I evt. aftalen sammen til sidst.

Forsikret vognmand

For at kunne byde på fragt fra Hjortshøj, via fragtbørsen Fragtopgaver.dk, skal transportøren være godkendt af Cargomatch ApS. For at blive tilmeldt skal vognmanden fremvise en fragtforsikring som et led af processen. Dog skal du altid sikre at din godstype er forsikret da der kan være nogle regler til bl.a. emballering mm. Hvis du har lyst til at vide mere om fragtbørsen Cargomatch kan du se mere her.