Brug en fragtmand der i forvejen har en opgave i Hovborg

Påtænker du at byde på en brugt ting i Hovborg, f.eks. fra Gul&gratis, men ikke ved om handlen kan betale sig på grund af transportprisen, kan du hurtigt og gratis få fire stærke tilbud af fragt fra Hovborg her. Ved at bruge en vognmand der i forvejen er på samme ture, kan han tilbyde en billig pris på opgaven da han ikke behøver at køre ekstra km for at udføre fragten.

  • Udfyld vores enkle formular her
  • Danske vognmænd og transportører ser opgaven
  • Du modtager fire tilbud i din e-mail indenfor kort tid
  • Ønsker du at gå videre med et tilbud, modtager du kontaktoplysningerne på fragtmanden nemt og gratis.
Fragt fra Hovborg

Spar mange penge ved at benytte fragtfirmaets ledige plads

Tryg og billig fragt fra Hovborg

Du får altid priser fra professionelle fragtfirmaer der normalt tjener deres penge på at drive vognmandforretning med god erfaring. Så selvom du sparer op til 75% på fragten, får du stadigvæk samme høje kvalitet som når du betaler fuld pris. Det er nemt og hurtigt at oprette turen. De tilbud du får er ikke forpligtende vi giver dig bare kontaktinformationerne på vognmanden og dernæst indgår I evt. selve aftalen i fælleskab efterfølgende.

Forsikret transportør

For at få adgang til at give tilbud på fragt fra Hovborg, via fragtbørsen Fragtopgaver.dk, skal fragtmanden være godkendt af Cargomatch ApS. For at blive tilmeldt skal transportøren fremvise en fragtforsikring som en del af processen. Dog bør du altid sikre at din godstype er forsikret da der kan være nogle regler til bl.a. emballage mm. Hvis du har lyst til at læse mere om fragtbørsen Cargomatch kan du besøge sitet lige her.