Få tilbud fra en fragtmand der allerede har en rute fra Idestrup

Påtænker du at købe en brugt ting i Idestrup, f.eks. fra Den Blå Avis, men tvivler på om handlen kan betale sig på grund af fragtprisen, så kan du hurtigt og gratis hente 4 skarpe tilbud på fragt fra Idestrup lige her. Når du bruger en transportør der allerede er på vejen, kan han tilbyde en god pris på fragten da han ikke behøver at køre ekstra km for at udføre fragten.

  • Udfyld vores lette formular lige her
  • Danske flyttefirmaer og transportvirksomheder ser turen
  • Du får 4 tilbud i din e-mail indenfor kort tid
  • Hvis du ønsker at arbejde videre med et tilbud, får du kontaktinfo på vognmanden kvit og frit.
Fragt fra Idestrup

Spar mange penge ved at benytte fragtfirmaets ekstra plads

Sikker og prisvenlig fragt fra Idestrup

Du får kun tilbud fra professionelle fragtfirmaer der til hverdag lever af at drive transportvirksomhed med god erfaring. Så selvom du sparer op til 75% på fragten, får du stadigvæk samme gode serviceniveau som når du betaler fuld pris. Og det er enkelt og hurtigt at udbyde fragten. De tilbud du får er ikke bindende vi sender dig bare kontaktinformationerne på fragtmanden og derefter laver I evt. aftalen i fælleskab efterfølgende.

Forsikret fragtmand

For at kunne byde på fragt fra Idestrup, via portalen Fragtopgaver.dk, skal vognmanden være tilmeldt Cargomatch ApS. For at blive tilkoblet skal vognmanden fremvise en fragtforsikring som et led af processen. Dog bør du altid dobbelttjekke at dit gods er forsikret da der kan være nogle krav for f.eks. emballering mm. Hvis du har lyst til at læse mere om godsportalen Cargomatch kan du se mere her.