Få tilbud fra en vognmand der i forvejen har en tur i Klovborg

Overvejer du at byde på en ting i Klovborg, f.eks. fra Den Blå Avis, men skal undersøge om købet kan betale sig grundet fragtprisen, så kan du hurtigt og helt gratis bede om 4 skarpe priser på fragt fra Klovborg lige her. Ved at bruge en fragtmand der allerede er på samme ture, kan han tilbyde en billig pris på transporten da han undgår at køre ekstra kilometer for at udføre fragten.

  • Udfyld vores lette formular lige her
  • Danske fragtfirmaer og transportvirksomheder ser opgaven
  • Du får 4 tilbud pr. email indenfor kort tid
  • Ønsker du at arbejde videre med et tilbud, rekvirer du kontaktoplysningerne på transportøren nemt og gratis.
Fragt fra Klovborg

Spar mange penge når du benytter fragtfirmaets ekstra plads

Sikker og billig fragt fra Klovborg

Du får kun priser fra professionelle flyttefirmaer der til hverdag lever af at drive vognmandforretning med god erfaring. Så selvom du får en lav pris på fragten, får du fortsat samme høje kvalitet som hvis du betalte fuld pris. Og det er enkelt og hurtigt at oprette turen. De priser du modtager er ikke forpligtende vi giver dig bare kontaktinformationerne på vognmanden og derefter indgår I evt. aftalen i fælleskab efterfølgende.

Forsikret transportør

For at kunne byde på fragt fra Klovborg, via fragtbørsen Fragtopgaver.dk, skal transportøren være godkendt af Cargomatch ApS. For at blive tilkoblet skal fragtmanden dokumentere en godsforsikring som en del af processen. Dog skal du altid dobbelttjekke at dit gods er dækket ind da der kan være nogle krav til f.eks. emballage mm. Hvis du ønsker at vide mere om fragtbørsen Cargomatch kan du se mere lige her.